2010-09-29 21:33:28• hírek • Szatmár.ro

A Szatmári Magyar Hírlap csütörtöki számából

Aktuális témák, érdekességek a Szatmári Magyar Hírlapban.

Színházbérletet nyertek velünk!

A Szatmári Magyar Hírlap és a Szatmárnémeti Északi Színház Harag György Társulatának közös nyereményjátékán 10 darab egy személyre szóló színházbérletet sorsoltunk ki tegnap délben. A sorsoláson a Szatmárnémeti Északi Színház ügyvezető igazgatója, Stier Péter segédkezett. A nyertesek neve a mai lapszámban megtalálható.

Ismét lesz lomtalanítás

Október 1-jén és 2-án (pénteken és szombaton) a Környezetvédelmi és Erdészeti Minisztérium, valamint a hulladékgyűjtéssel, illetve újrahasznosítással foglalkozó vállalatok kezdeményezésére idén harmadik alkalommal szervezik meg Szatmárnémetiben és Nagykárolyban a használt elektronikai cikkek begyűjtését célzó "Nagy Lomtalanítási Akciót". Bár eredetileg szeptember 25-én kellett volna megszervezni, a kezdeményezők elhalasztották, ugyanis épp erre az időpontra tették a "Let's do it, Romania!" címmel meghirdetett szemétgyűjtést.

Erdőt telepítene a nagykárolyi önkormányzat

Szokatlanul gyorsan és békésen zajlott le tegnap a Nagykárolyi Városi Tanács rendkívüli ülése, a testület ugyanis alig fél óra alatt döntést hozott minden napirendi pont kapcsán.

Jóváhagytak többek közt egy erdősítéssel kapcsolatos határozattervezet is. Ennek értelmében az önkormányzat pályázatot nyújt be az Országos Környezetvédelmi Alaphoz 18,5 hektárnyi terület fásítására.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: